Afspraak maken? Kappers Inc bellen!

afspraken kaartje Een afspraak maken bij Kappers Inc is vanaf september mogelijk. Daar hebben wij onze afspraken kaartjes voor ontwikkeld zodat u uw afspraak niet vergeet. Daarnaast heeft u meteen de gegevens die u nodig heeft om ons te bereiken. Uiteraard kunt bij Kappers Inc terecht met en zonder afspraak. Het nadeel van geen afspraak maken is wel dat u even op uw beurt moet wachten. Het zou natuurlijk ook goed kunnen dat u direct plaats kunt nemen in de stoel.

U kunt bij ons terecht voor het kleuren van uw haar, föhnen en vele andere behandelingen. Op korte termijn zullen wij onze prijslijst op de website zetten zodat u online kunt zien wat uw behandeling bij Kappers Inc kost.

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan vanaf september via ons telefoonnummer. Wilt u toch met ons in contact komen, dan kunt u tot die tijd gebruik maken van het contactformulier op de website. Buiten onze website kunt u ons ook volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, actie`s en ontwikkelingen van haarstudio Kappers Inc.