Facebook actie: Win een steampod pakket!

facebook actie - steampod pakket winnenOp onze Facebookpagina hebben wij gisteren een Facebook actie geplaatst. U kunt een steampod inclusief producten winnen.

Facebook actie:

Wat moet je ervoor doen? Onze Facebookpagina liken en dit bericht delen. (als je onze pagina al geliked hebt, hoef je alleen het bericht te delen) Hierdoor maak je dus eenvoudig kans op een Steampod pakket ter waarde van 180 Euro. Op 31 januari 2014 maken wij de winnaar van het steampod pakket bekend.

Steampod:

De kracht van de steam straightener en het ultieme herstel van de door stoom geactiveerde pro-keratine technologie zorgt voor een spiegelende glans en natuurlijke beweging.
Daarnaast heb je met de Steampod een ultieme verzorging en een langer gladhoudend resultaat. De temperatuur kan worden aangepast afhankelijk van de gevoeligheid van het haar en maakt de haarvezel glad wat zorgt voor een spiegelende glans. De haarlok dient slechts 1 à 2 keer door de Steampod gehaald te worden in tegenstelling tot 3 à 4 keer bij een klassieke stijltang.

Ook in de salon maken wij gebruik van deze geweldige machine om uw haar zo mooi mogelijk te krijgen. Vraag in de salon wat wij voor uw haar kunnen betekenen met deze machine en de geweldige resultaten die hierdoor gecreëerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.