Gesloten door Coronacrisis

Gesloten door Coronavirus

Door de aangescherpte maatregels en richtlijnen van het RIVM zijn wij op maandag 23 maart ook gesloten door de Coronacrisis. Per die dag moesten wij onze salon tot nader order sluiten.

Door het RIVM en het kabinet werd in eerste aanleg besloten om dit te handhaven tot 6 april 2019. Het is nu dus even afwachten hoe de zaken rondom de Coronacrisis verlopen. Als dit nieuws betrekking heeft op onze salon zullen wij u daarvan op de hoogte brengen. Hou daarom deze website en onze Facebookpagina in de gaten.

Producten

Indien u producten nodig heeft kunt u deze via een email bij ons bestellen. Wij zullen deze (binnen Purmerend en directe omgeving) kosteloos bezorgen. Betalingen kunnen dan per bank of betaalverzoek gedaan worden. U kunt uw mail zenden aan info@kappers-inc.nl

Afspraken

Bestaande afspraken tot 4 april hebben wij klanten over benaderd. Er zijn onder voorbehoud nieuwe afspraken ingepland na 5 april. Omdat de online service momenteel uitgeschakeld is, kunt u ook per mail verzoeken om een afspraak in te plannen. Geef dan vooral uw voorkeur aan, wij zullen proberen u in te plannen op de gewenste momenten. Lukt dit niet, zullen wij met U op zoek gaan naar een alternatief. U kunt ook mailen met info@kappers-inc.nl voor het plannen van een afspraak.

Wij houden u op de hoogte. Bedankt voor het vertrouwen en alle warme berichten die wij van u mochten ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.