Gesloten tot 14 januari 2022

Helaas zijn wij door de afgekondigde lockdown gesloten. Op 18 december werden wij verrast door dit nieuws en zijn gesloten tot en met 14 januari 2022.

Als u contact met ons wenst kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Ook kunt u een email zenden aan info[@]kappers-inc.nl.

Indien u een thuiskleurpakket wenst te bestellen of de heerlijke verzorgende producten van Kevin.Murphy en Eleven Australia, kunt u via whatsapp een bericht zenden aan het nummer 06-27384596. De producten en het thuiskleurpakket kunnen op afspraak afgehaald worden in de salon gevestigd aan de Kolkstraat 3 te Purmerend. Eventueel wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd.

Indien u een afspraak had gepland bij een van onze stylisten, dan zal er contact met u opgenomen worden om deze opnieuw in te plannen. De online agenda, waar u zelf uw afspraak kunt maken, hebben wij tijdelijk uitgeschakeld. Het is op dit moment dus niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Wij hopen dat u gezond blijft en dat wij u snel weer mogen ontvangen in onze salon. Buiten onze salon kunt u ons ook bezoeken op Facebook of Instagram (@Kappers_inc) . Daar houden wij u ook op de hoogte

Team Kappers Inc

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.