Kappers Inc 1 jaar in Purmerend

Kappers Inc 1 jaar en dat gaan we vieren! Vanaf 1 september 2014 krijgt u deze hele maand 20% korting op een knipbehandeling. Kinderen en Tondeuse uitgezonderd.

Het jaar is voorbij gevlogen en er zijn nogal wat zaken die we kunnen opnoemen. Zo hebben we de modellen van de modeshow Summer Fashion Event in de Purmaryn voorzien van een topkapsel, heeft een van onze medewerkers meegewerkt aan de L`Oreal Fashion Week in de Westergasfabriek in Amsterdam en zijn er nieuwe wasunits geplaatst in de winkel. Ook ons team is versterkt met twee nieuwe topstylisten die klaar staan om al uw haarwensen te kunnen uitvoeren.

Op 1 oktober is er weer een modeshow in de Purmaryn waarin Kappers Inc wederom gevraagd is om de modellen te stylen. Voor dit fashion event kunt u kaarten kopen bij een van de verkopende ondernemers in de binnenstad van Purmerend. Uiteraard kunt u ook bij ons een kaart kopen. Klik hier voor meer informatie over het fashion event in de Purmaryn.

Ook mag u Kappers Inc de leukste kapsalon in Purmerend noemen. We hebben officieel de titel mogen ontvangen. Vanaf 9 september start de volgende stemronde en doen wij mee voor de titel van leukste salon van Nederland. Hier kunt u eventueel stemmen.

Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken!

Kappers inc 1 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: