Korting bij de Kapper

korting bij Kappers IncVandaag zijn wij gestart met een actie. Korting bij de kapper! Het leuke van deze actie is dat de actie niet alleen voor u is, maar ook voor uw familie, vrienden en kennissen. Of u nou uw haar laat kleuren of alleen geknipt wilt worden, de kortingsbon kunt u bij ons verzilveren voor korting op die behandeling.

U kunt per bezoek, dus in totaal op uw gehele behandeling 1 bon inleveren. Met de bon ontvangt u direct korting op de totale prijs. Als u de bon ‘verzilverd’ heeft, bewaren wij deze en aan het einde van de actie maakt u kans op een verzorgingspakket van L’ Oreal Professionnel ter waarde van ongeveer 40 Euro. Na de kortingsactie zullen wij de ‘winnaar’ van het verzorgingspakket bekend maken via Facebook en onze website.

de kortingsbon

De bon die u 4,50 euro korting opleveren gaat moet u echter wel even afdrukken. Als u uw familie, vrienden en kennissen nou ook wil laten profiteren van deze kortingsactie kunt u ze attenderen op onze website of het bericht op Facebook delen en liken.

De actie loopt van 14 oktober 2013 tot en met 14 december 2013. De bon kan niet ingeleverd worden op het knippen van kinderen. Een afspraak maken is niet noodzakelijk voor het gebruiken van de kortingsbon. Het is vanzelfsprekend dat u ook een afspraak kunt maken. U kunt ons telefonisch bereiken via 0299-606750

Als u klikt op de afbeelding in dit artikel zal de bon geheel zichtbaar zijn. U kunt daarna de bon afdrukken.

Graag tot ziens bij Kappers Inc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: