Modeshow Summer Fashion Event

Modeshow Summer Fashion EventOp zondag 18 mei mochten Marjon en haar team de modellen stylen voor de modeshow Summer Fashion Event van Ladies Fortune dat gehouden werd in de foyer van de Purmaryn. Het eerste model verscheen om half tien. Met veel plezier en hard werken werden de modellen voorzien van draagbare trendy kapsels. Samen met Marleen, Vivian en Melissa werden alle modellen vakkundig gestyled. Clementa kwam even later nog langs om poolshoogte te nemen. Het resultaat mocht er zijn.

 

modeshow Summer fashion event

Van deze show zijn diverse foto`s te zien op internet. Op onze eigen Facebookpagina is een album aangemaakt van het stylen van de modellen in de salon. Van de show zelf zijn foto`s gemaakt door fotografe Petra Den Tenter uit Purmerend.

Loreal Fashion Week

Marjon en haar team zeggen dat de ervaring van de modeshow Fashion Summer Event naar meer smaakt. Momenteel zijn we in gesprek met L`Oreal Nederland en het heeft er alle schijn van dat Kappers Inc vertegenwoordigd gaat worden tijdens de L`Oreal Amsterdam Fashion week in Amsterdam. Als dat allemaal gaat lukken, zijn we natuurlijk enorm trots! Hierna een video van de laatste editie van de Amsterdam Fashion Week.

Daarnaast zijn wij ook genomineerd als leukste kapsalon van Purmerend. Heeft u al gestemd? Bij de laatste tussenstand zagen wij dat u ons als de leukste heeft gewaardeerd en daar zijn wij nu al enorm trots op. Heeft u op ons gestemd, bedankt! Heeft u dat nog niet gedaan, hier staat hoe u dat kunt doen!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: