Kknekki haarelastiek

Wat een verrassing. Kknekki haarelastiek gewoon in Purmerend te koop bij Kappers Inc. De Kknekki haarelastiekjes van het Scandinavische Bon Dep zijn praktisch en stijlvol. Behalve in je haar kun je ze ook als armbandje dragen.

Het leuke aan Kknekki is, is dat ze in vele verschillende kleuren te krijgen zijn. Hoe leuk en hoe gaaf zijn de Kknekki elastieken in jouw haar als je kunt kiezen uit heel veel kleuren. In onze salon hebben wij een ruim assortiment, dus kom langs en kies jouw kleur uit.

Kapper in Purmerend weer open?

Vanavond zal er een persconferentie plaats vinden waarin mogelijk versoepelingen aangekondigd worden. In aanloop naar deze persconferentie zijn wij op vrijdag 14 januari van 09.00 uur aanwezig in de salon.

U kunt ons dan bellen voor een eventuele afspraak: 0299-606750.

Wij kunnen dan uw afspraak inplannen. U kunt ook zelf een afspraak maken via de online agenda van Kappers Inc. Voor u makkelijk en u ziet snel wanneer er plaats is voor uw behandeling door een van onze stylisten.

Indien wij u straks weer mogen ontvangen in onze salon vragen wij u om op tijd (niet veel te vroeg of te laat) en alleen op uw afspraak te komen – Wij willen u namelijk de ruimte bieden die wenselijk is. Indien u klachten heeft die kunnen duiden op Corona verzoek wij u om uw afspraak af te zeggen. Als u ons belt zullen wij in overleg een nieuwe afspraak inplannen. Bent u niet zeker of u besmet bent met het coronavirus, de dan een thuistest. Dan kunnen onze stylisten u veilig helpen en u bent geen besmettingsbron. Wij behouden altijd het recht om uw afspraak te annuleren bij gezondheidsklachten. Wij zien u graag in de salon

Kappersafspraak tijdens de lockdown?

Ondanks de lockdown die vanaf 18 december 2021 van kracht is, wensen wij u een fijne kerst. Voor zover hebben wij alle klanten kunnen bereiken die een afspraak hadden in de periode van de afgekondigde lockdown. Mocht het zo zijn dat wij u niet hebben kunnen bereiken, om welke reden ook. Dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier, social media (via een DM) of e-mail. Vergeet daarin niet uw telefoonnummer te vermelden, dan kunnen wij alsnog contact met u zoeken.

Na 8 januari 2022 zal het kabinet nieuwe informatie delen over de huidige situatie en eventuele versoepelingen. Het Omikron virus lijkt, aldus de laatste berichtgeving uit wetenschappelijke onderzoeken, minder ziek te maken dan gedacht. Daarom hebben wij goede hoop dat na deze lock down van 4 weken de salon weer open mag.

Zodra wij meer nieuws met u kunnen delen, zullen wij dat doen. Indien u producten nodig heeft van Kevin.Murphy of Eleven Australia dan kunt u ook contact met ons opnemen. De producten worden in Purmerend e.o gratis thuis bezorgd. Tijdelijk kunt ook weer de thuisverfkleurpakketjes bij ons kopen. Ook deze bezorgen wij indien dat gewenst is aan huis. Vanzelfsprekend kunt u ook (in overleg) bij de salon langskomen om uw bestelling af te halen.

Gesloten tot 14 januari 2022

Helaas zijn wij door de afgekondigde lockdown gesloten. Op 18 december werden wij verrast door dit nieuws en zijn gesloten tot en met 14 januari 2022.

Als u contact met ons wenst kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Ook kunt u een email zenden aan info[@]kappers-inc.nl.

Indien u een thuiskleurpakket wenst te bestellen of de heerlijke verzorgende producten van Kevin.Murphy en Eleven Australia, kunt u via whatsapp een bericht zenden aan het nummer 06-27384596. De producten en het thuiskleurpakket kunnen op afspraak afgehaald worden in de salon gevestigd aan de Kolkstraat 3 te Purmerend. Eventueel wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd.

Indien u een afspraak had gepland bij een van onze stylisten, dan zal er contact met u opgenomen worden om deze opnieuw in te plannen. De online agenda, waar u zelf uw afspraak kunt maken, hebben wij tijdelijk uitgeschakeld. Het is op dit moment dus niet mogelijk om een afspraak in te plannen.

Wij hopen dat u gezond blijft en dat wij u snel weer mogen ontvangen in onze salon. Buiten onze salon kunt u ons ook bezoeken op Facebook of Instagram (@Kappers_inc) . Daar houden wij u ook op de hoogte

Team Kappers Inc

Vakantie 2021 – naar de Kapper?

Fijne vakantie

Dit jaar genieten wij ook van de vakantie. Kappers Inc is wel open tijdens de vakantie! De salon blijft gewoon open dus u kunt gewoon een afspraak maken. Echter zijn wij wel 2 dagen in de vakantie gesloten.

De dagen dat de salon gesloten zal zijn, zijn Maandag 02 augustus en dinsdag 03 augustus. Voor uw afspraak in de vakantieperiode bent u dus gewoon welkom. Heeft u nog geen afspraak? U kunt online een afspraak inplannen in onze salon. Indien dat voor u moeilijk is, of u heeft hier nog vragen over. Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bellen met 0299-606750.

nb: Uw afspraken plannen via e-mail is helaas niet mogelijk.

Wij wensen u een fijne en veilige vakantie toe!

Kappers Inc opent op 03 maart

Lieve klanten,

Vanaf 03 maart mogen wij weer open. Wij zijn daar erg blij mee!Om open te mogen moeten wij ons aan bepaalde regels houden. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Wij werken alleen op afspraak – heeft u geen afspraak neem dan telefonisch contact met ons op via 0299-606750 of plan een afspraak online

  • Wij kunnen  u vragen naar uw gezondheid (Covid gerelateerd)
  • Wij noteren uw contact gegevens (verplicht)
  • Onze medewerkers zijn vrij van klachten
  • In de salon is het (zoveel als mogelijk) dragen van een mondmasker verplicht
  • Onze salon wordt voortdurend gereinigd
  • Kom alleen naar onze salon – wachten in de salon is niet mogelijk
  • Kom op tijd!! (niet te vroeg en niet te laat)

Heeft u op de dag van uw afspraak klachten, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij plannen graag een nieuwe afspraak voor u in.

Wij hebben er zin in om uw haar weer mooi te maken.

Vriendelijke groeten

Team Kappers Inc

Keep you safe

Lockdown verlengt voor Kappers

Helaas moeten wij ook tot nader orde gesloten blijven. De lockdown raakt ons allemaal. Lopende afspraken tot en met 2 maart vervallen. Wij zullen contact met u opnemen om deze afspraak opnieuw te plannen.

Uw haar kleuren kan wel. Wij kunnen namelijk uw kleurrecept bereiden en u mag deze ophalen bij de salon. . In samenspraak plannen wij dan wanneer u uw kleurpakket af kunt halen.

Het kabinet heeft aangegeven dat wij wel een pick-up point mogen openstellen. U kunt dan uw producten bestellen en op een ander tijdstip afhalen. Ook dit kunt u doen via het eerdere whatsapp nummer.

Tot snel, stay healthy

Kapper in Purmerend ook in lockdown

Ook de kapper in Purmerend is in opdracht van de overheid gesloten. De lock-down maakt dat wij allemaal minder reisbewegingen maken waardoor het Covid-19 virus beteugeld kan worden. Met pijn in ons hart is Kappers Inc daarom ook gesloten tot 09 februari. Lopende afspraken zijn inmiddels verzet in samenspraak met de klanten. Wij hopen natuurlijk dat iedereen zich goed aan de gestelde regels houdt in strijd tegen het virus om zo snel uit de lockdown te komen.

Om u toch ten dienste te kunnen zijn maken wij zogenaamde thuiskleurpakketjes. Deze pakketjes bevatten uw eigen kleurrecept en kan in overleg worden afgehaald bij de salon. Alle materialen en verf is aanwezig zodat u zelf uw haar kunt kleuren. Indien dit ook iets voor u is, neem dan contact met ons op

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u uw verzorgingsproducten nodig heeft. Deze worden kosteloos binnen Purmerend bezorgd of zijn af te halen in de salon op een afgesproken moment.

De kapper en Corona in Purmerend

Met de nieuwe maatregelen van het kabinet houden wij rekening. Per 29 september is het zo dat in de publieke ruimte geadviseerd wordt een mondkapje te gebruiken. Contactberoepen zoals kappers worden hierin geadviseerd.

Wij hebben dit advies tot ons genomen en wij zullen u niet verplichten een mondkapje te dragen. In onze salon kan de afstand tot elkaar bewaard worden (overige klanten) en laten wij de keuze bij de klant om een mondkapje te gebruiken tijdens het verblijf in onze salon. Wij kunnen u niet voorzien van een mondkapje. Als u hier gebruik van west te maken, verzoeken wij u deze zelf mee te nemen.

Wij zullen wel, opgedragen door de overheid, vragen naar uw gegevens. Dit om te registreren wie er in onze salon is geweest. Deze gegevens verwerken wij in onze agenda.

Het is vanzelfsprekend dat als u zelf gezondheidsklachten heeft die met Corona te maken heeft, u telefonisch contact met ons op neemt. Wij zullen dan in overleg een nieuwe afspraak voor u inplannen. Kom dus niet langs! In de salon behouden wij ons het recht om bij twijfel over uw gezondheid u te verzoeken de salon te verlaten en telefonisch contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak.

De kapper open tijdens de vakantie

Fijne vakantieOok wij gaan dit jaar, ondanks de Coronacrisis, genieten van de vakantie. De kapper open tijdens de vakantie? De salon blijft gewoon open dus u kunt wel een afspraak maken. Ondanks dat wij open zijn, zijn wij 2 dagen wel gesloten.

De dagen dat de salon gesloten zal zijn, zijn Maandag 27 juli en dinsdag 28 juli. Voor uw afspraak in de vakantieperiode bent u dus gewoon welkom. Heeft u nog geen afspraak? U kunt online een afspraak inplannen in onze salon. Indien dat voor u moeilijk is, of u heeft hier nog vragen over. Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bellen met 0299-606750.

nb: Uw afspraken plannen via e-mail is helaas niet mogelijk.

Wij wensen u een fijne en veilige vakantie toe!