Vakantie 2021 – naar de Kapper?

Fijne vakantie

Dit jaar genieten wij ook van de vakantie. Kappers Inc is wel open tijdens de vakantie! De salon blijft gewoon open dus u kunt gewoon een afspraak maken. Echter zijn wij wel 2 dagen in de vakantie gesloten.

De dagen dat de salon gesloten zal zijn, zijn Maandag 02 augustus en dinsdag 03 augustus. Voor uw afspraak in de vakantieperiode bent u dus gewoon welkom. Heeft u nog geen afspraak? U kunt online een afspraak inplannen in onze salon. Indien dat voor u moeilijk is, of u heeft hier nog vragen over. Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bellen met 0299-606750.

nb: Uw afspraken plannen via e-mail is helaas niet mogelijk.

Wij wensen u een fijne en veilige vakantie toe!

Kappers Inc opent op 03 maart

Lieve klanten,

Vanaf 03 maart mogen wij weer open. Wij zijn daar erg blij mee!Om open te mogen moeten wij ons aan bepaalde regels houden. Wij vragen daarvoor uw begrip.

Wij werken alleen op afspraak – heeft u geen afspraak neem dan telefonisch contact met ons op via 0299-606750 of plan een afspraak online

 • Wij kunnen  u vragen naar uw gezondheid (Covid gerelateerd)
 • Wij noteren uw contact gegevens (verplicht)
 • Onze medewerkers zijn vrij van klachten
 • In de salon is het (zoveel als mogelijk) dragen van een mondmasker verplicht
 • Onze salon wordt voortdurend gereinigd
 • Kom alleen naar onze salon – wachten in de salon is niet mogelijk
 • Kom op tijd!! (niet te vroeg en niet te laat)

Heeft u op de dag van uw afspraak klachten, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij plannen graag een nieuwe afspraak voor u in.

Wij hebben er zin in om uw haar weer mooi te maken.

Vriendelijke groeten

Team Kappers Inc

Keep you safe

Lockdown verlengt voor Kappers

Helaas moeten wij ook tot nader orde gesloten blijven. De lockdown raakt ons allemaal. Lopende afspraken tot en met 2 maart vervallen. Wij zullen contact met u opnemen om deze afspraak opnieuw te plannen.

Uw haar kleuren kan wel. Wij kunnen namelijk uw kleurrecept bereiden en u mag deze ophalen bij de salon. . In samenspraak plannen wij dan wanneer u uw kleurpakket af kunt halen.

Het kabinet heeft aangegeven dat wij wel een pick-up point mogen openstellen. U kunt dan uw producten bestellen en op een ander tijdstip afhalen. Ook dit kunt u doen via het eerdere whatsapp nummer.

Tot snel, stay healthy

Kapper in Purmerend ook in lockdown

Ook de kapper in Purmerend is in opdracht van de overheid gesloten. De lock-down maakt dat wij allemaal minder reisbewegingen maken waardoor het Covid-19 virus beteugeld kan worden. Met pijn in ons hart is Kappers Inc daarom ook gesloten tot 09 februari. Lopende afspraken zijn inmiddels verzet in samenspraak met de klanten. Wij hopen natuurlijk dat iedereen zich goed aan de gestelde regels houdt in strijd tegen het virus om zo snel uit de lockdown te komen.

Om u toch ten dienste te kunnen zijn maken wij zogenaamde thuiskleurpakketjes. Deze pakketjes bevatten uw eigen kleurrecept en kan in overleg worden afgehaald bij de salon. Alle materialen en verf is aanwezig zodat u zelf uw haar kunt kleuren. Indien dit ook iets voor u is, neem dan contact met ons op

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u uw verzorgingsproducten nodig heeft. Deze worden kosteloos binnen Purmerend bezorgd of zijn af te halen in de salon op een afgesproken moment.

De kapper en Corona in Purmerend

Met de nieuwe maatregelen van het kabinet houden wij rekening. Per 29 september is het zo dat in de publieke ruimte geadviseerd wordt een mondkapje te gebruiken. Contactberoepen zoals kappers worden hierin geadviseerd.

Wij hebben dit advies tot ons genomen en wij zullen u niet verplichten een mondkapje te dragen. In onze salon kan de afstand tot elkaar bewaard worden (overige klanten) en laten wij de keuze bij de klant om een mondkapje te gebruiken tijdens het verblijf in onze salon. Wij kunnen u niet voorzien van een mondkapje. Als u hier gebruik van west te maken, verzoeken wij u deze zelf mee te nemen.

Wij zullen wel, opgedragen door de overheid, vragen naar uw gegevens. Dit om te registreren wie er in onze salon is geweest. Deze gegevens verwerken wij in onze agenda.

Het is vanzelfsprekend dat als u zelf gezondheidsklachten heeft die met Corona te maken heeft, u telefonisch contact met ons op neemt. Wij zullen dan in overleg een nieuwe afspraak voor u inplannen. Kom dus niet langs! In de salon behouden wij ons het recht om bij twijfel over uw gezondheid u te verzoeken de salon te verlaten en telefonisch contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak.

De kapper open tijdens de vakantie

Fijne vakantieOok wij gaan dit jaar, ondanks de Coronacrisis, genieten van de vakantie. De kapper open tijdens de vakantie? De salon blijft gewoon open dus u kunt wel een afspraak maken. Ondanks dat wij open zijn, zijn wij 2 dagen wel gesloten.

De dagen dat de salon gesloten zal zijn, zijn Maandag 27 juli en dinsdag 28 juli. Voor uw afspraak in de vakantieperiode bent u dus gewoon welkom. Heeft u nog geen afspraak? U kunt online een afspraak inplannen in onze salon. Indien dat voor u moeilijk is, of u heeft hier nog vragen over. Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bellen met 0299-606750.

nb: Uw afspraken plannen via e-mail is helaas niet mogelijk.

Wij wensen u een fijne en veilige vakantie toe!

De kapper in Purmerend weer open

Eindelijk, er is groen licht gekomen vanuit het RIVM, het OMT en de overheid. De kapper mag weer open en daar zijn wij blij om. Na een kleine 7 weken gesloten te zijn, openen wij maandag 11 mei 2020 te 08.30 uur de deur weer voor klanten. Wel moet de kapper zich aan bepaalde spelregels houden om open te mogen

 • Kom zoveel mogelijk in je eentje naar onze salon
 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten
 • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar – muv uw haarstylist
 • Betaal zoveel mogelijk contactloos (wij accepteren ook contant)
 • Volg de aanwijzingen van onze haarstylisten op
 • Was uw handen
 • Onze stylisten behouden het recht om uw afspraak opnieuw te plannen als blijkt dat u gezondheidsklachten heeft.

Met de bovenstaande regels, opgesteld door het RIVM in samenwerking met de branchevereniging voor Kappers (ANKO) kunnen wij u maximaal beschermen. Het is echter wel zo dat wij u zonder afspraak niet kunnen/mogen helpen.

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Vanaf donderdag 7 mei tot en met zaterdag 9 mei zijn wij aanwezig in de salon om uw afspraak in te plannen. U kunt ons bereiken van 08.30 uur tot 12.30 uur via ons telefoonnummer (0299-606750). Wij verzoeken u ook nadrukkelijk niet naar de salon te komen zonder afspraak.

Het is voor ons niet mogelijk om uw afspraak te plannen via de email of andere berichtenservice. Wij vragen u daarom nadrukkelijk dit telefonisch te doen. Onze online agenda zal op korte termijn ook weer beschikbaar zijn. Ook op die wijze kunt u dan ook een afspraak inplannen.

Als u in aanloop naar uw afspraak gezondheidsklachten ontwikkeld (verkouden, keelpijn, niezen – mogelijke Covid-19 symptomen) verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan uw afspraak in overleg verzetten. Wij hopen u graag weer te mogen ontvangen in de salon. Graag tot ziens!

Kappers weer open?

Op 05 mei werd het nieuws gebracht dat de kappers in de aankomende week weer open mogen. Vooralsnog is daar geen formele bevestiging op gekomen. Wel houden wij uiteraard het nieuws scherp in de gaten.

Indien het ‘groene licht’ gaat branden voor de kappers dan gaan wij zeker aan de gang. Wij hebben al veel afspraken ingepland en er komen veel verzoeken binnen via Facebook en e-mail. De vele verzoeken en emails kunnen wij niet a la minute beantwoorden. Dit tevens omdat het nog geen formeel nieuws is.

Wij willen u daarom verzoeken om even af te wachten tot het formele bericht gegeven is. Dan kunnen wij u beter helpen. Het zou vervelend zijn dat uw afspraak komt te vervallen omdat de kappers toch nog niet open kunnen.

Als wij onze salon weer open mogen doen zijn wij uiteraard telefonisch bereikbaar op 0299-606750.

Corona maatregel – gesloten tot 20 mei

Door het kabinet werd op 30 maart vast gesteld dat de huidige maatregelen rond het Corona virus blijven bestaan. Door de intelligente lock down zijn ook wij dus tot die tijd gesloten. Het is geen leuke maatregel maar het is noodzakelijk. Contactberoepen zoals de kapper zullen zich ook aan deze regels moeten houden. De huidige situatie blijft bestaan tot en met 20 mei 2020. Dit laatste werd op 21 april 2020 door de minister president kenbaar gemaakt.

Ondanks dat wij gesloten zijn, bieden wij u wel de service om kleurpakketjes te maken. U kunt dan thuis met uw eigen recept uw haar kleuren. Meer informatie over deze service treft u hier. Ook de producten van Kevin Murphy kunt u bij ons bestellen. Dat kan via de webshop of via een email bericht.

Wij houden het nieuws over Corona nauwlettend in de gaten en als er iets te melden is zullen wij dat doen op onze website. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten!

Afspraken tot 20 mei

Indien u een afspraak had na 6 april en tot 19 mei dan vervalt deze. Wij zullen u benaderen om een nieuwe afspraak in te plannen. Wij zijn momenteel niet vaak in de salon dus kunnen wij de telefoon niet aannemen. U kunt ons wel een email bericht sturen met vragen over uw afspraak. Vergeet daarbij niet uw telefoonnummer te vermelden.

Kevin Murphy Webshop

Wij bieden nu ook Kevin Murphy producten aan via onze webshop. De producten kunnen via onze Kevinmurphy.shop besteld worden. U kunt er voor kiezen dat uw bestelling thuis bezorgd wordt. Bestelling vanaf 75 euro worden gratis verzonden. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelde producten in onze salon op de Kolkstraat nummer 3 te Purmerend op te halen.

Als u de producten wenst af te halen, let wel even op dat wij dan open zijn. (ivm coronacrisis aangepaste tijden). Mocht het zijn dat dit niet in uw agenda past, dan kunnen wij in bepaalde gevallen de bestelling – kosteloos – bij u thuis afleveren. De producten kunt via ideal betalen. U bent dus van alle gemakken voorzien en ook nog veilig!