De kapper en Corona in Purmerend

Met de nieuwe maatregelen van het kabinet houden wij rekening. Per 29 september is het zo dat in de publieke ruimte geadviseerd wordt een mondkapje te gebruiken. Contactberoepen zoals kappers worden hierin geadviseerd.

Wij hebben dit advies tot ons genomen en wij zullen u niet verplichten een mondkapje te dragen. In onze salon kan de afstand tot elkaar bewaard worden (overige klanten) en laten wij de keuze bij de klant om een mondkapje te gebruiken tijdens het verblijf in onze salon. Wij kunnen u niet voorzien van een mondkapje. Als u hier gebruik van west te maken, verzoeken wij u deze zelf mee te nemen.

Wij zullen wel, opgedragen door de overheid, vragen naar uw gegevens. Dit om te registreren wie er in onze salon is geweest. Deze gegevens verwerken wij in onze agenda.

Het is vanzelfsprekend dat als u zelf gezondheidsklachten heeft die met Corona te maken heeft, u telefonisch contact met ons op neemt. Wij zullen dan in overleg een nieuwe afspraak voor u inplannen. Kom dus niet langs! In de salon behouden wij ons het recht om bij twijfel over uw gezondheid u te verzoeken de salon te verlaten en telefonisch contact met ons op te nemen voor een nieuwe afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.