Haarlijn 2014 – lente / zomer

haarlijn 2014Haarlijn 2014:

Op 10 maart zijn wij met het team bij de presentatie van de nieuwe haarlijn 2014, seizoen lente – zomer, aanwezig geweest. We hebben genoten van een geweldige show met aardig wat nieuwe leuke hippe kapsels. De nieuwste trends en ontwikkelingen werden in een daverende show gepresenteerd!

herenkapsels:

Een van de leukste onderdelen van de haarlijn 2014 was de herencoupe. De heren mogen er deze keer weer zijn en mooie strakke kapsels werden geshowd. Ook een kleuring is bij de heren weer een van de gave behandelingen om zo nog een leuker kapsel te maken. Daarnaast is styling voor de heren uiteraard ook belangrijk om een mooi en goed kapsel te kunnen creëren. Voor het knippen van heren komt het er op neer dat het weer over techniek gaat. herenkapsels 2014

kleuren:

Het was ook een genot om te zien hoe er met kleuren gespeeld. De dames en heren die als model zaten werden weer op een meer dan mooie manier gepresenteerd en de topkappers die de show verzorgden verdienen alle complimenten. De show heeft ons inspiratie gegeven en wij hebben weer leuke nieuwe ideeën opgedaan om toe te passen in de salon.

Kortom, ons team is weer helemaal up to date. Wij kunnen u weer voorzien van de juiste adviezen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de haarlijn 2014.

Aanbieding:

Op onze facebookpagina zijn foto`s te vinden van deze show. Naast de beschikbare foto`s op onze Facebookpagina, kunt u ook op de hoogte blijven van onze laatste actie`s. Momenteel verkopen wij de stylingsproducten van L`Oreal. De tweede voor de halve prijs en dat is een behoorlijk voordeel. De producten kunnen wij aanbieden omdat de stylingsproducten van L`Oreal een nieuw uiterlijk hebben gekregen. De actie duurt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij en profiteer van het voordeel!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.